top of page

Voor koppels

In jouw relatie, ligt een sleutel tot zelfontwikkeling die verder reikt dan jezelf. Hier kan je leren dieper te zakken. In de bedding van je partner kan je jouw hart en bekken energetisch openen tot in de dimensies waar je eenheid ervaart met zowel jezelf, elkaar als met alles. Hier ligt een sleutel waar dit tijdperk klaar voor is. Een transformerende energie die de verandering kan brengen die onze huidige maatschappij en economie nu nodig hebben. 

Ben jij er klaar voor om samen met je partner te kiezen voor high quality time? Ben je klaar om je te verbinden op een dieper niveau? Om nog dieper contact te maken met wie jij echt bent, in al je kwetsbaarheid en volledige authenticiteit? Ben jij er klaar voor om bewust te investeren in je relatie, wetend dat die verdieping onlosmakend verbonden is met de impact die jij creëert op de wereld? 

Samen met Erik Decolvenaer, mijn partner in leven en werk, begeleid ik koppels om vanuit echtheid hun impact op de wereld te vergroten. Om de stap te zetten naar meer openheid, echtheid en intimiteit, met je lichaam en je ervaring als ingangspoort en een duurzaam en waarachtig leven als doel.

Erik-28.jpg

Follow me

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Benieuwd naar onze trajecten voor

Revolutionary Lovers?

Revolutionary Lovers - traject voor koppels.jpg
bottom of page