top of page
Greet_Luypaert_leiderschap_vanuit_je_bek

Follow me

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

Sacred Bodywork

Vrouw, wees welkom in mijn ruimte.


Welkom in mijn bedding.

Welkom in mijn hart.

Durf je te laten raken.

Stel je open voor de kracht die in je lichaam huist.

Stel je open voor de pijn die zich onder je huid nestelde.

Kom zakken in een veilige bedding

om los te laten wat niet bij je hoort

en ruimte te bieden voor wie je echt bent.

Klaar om je ware wezen te belichamen.

DE KRACHT VAN SISTERHOOD

Vrouwen verbinden zich in elke cultuur doorheen alle tijdperken. De diepgang waarmee we verbinden is heel uiteenlopend. Vandaag beperkt ons contact zich vooral tot woorden. Al vertellend en luisterend, met ons hart en ons hoofd, verbinden we ons met moeders, dochters, vriendinnen, buurvrouwen en vrouwelijke collega’s.


Echt lichamelijk contact onder vrouwen zit ver buiten onze gewoonte of comfortzone. Het idee alleen al, voelt voor velen ongemakkelijk. Lichamelijk contact met onze liefdespartner, is vanzelfsprekend. En ook onze kinderen zijn welkom in de bedding van ons lijf. Maar dieper en waarachtig lichaamscontact met een ander vrouwelijk lichaam, zonder enige seksuele intentie, als sisters onder elkaar, daar zit taboe op. Dit is verdwenen uit onze cultuur. 

 

Jammer, want mijn ervaring leert me dat net daarin heling huist. In het aanwezig zijn, in de aanraking met een ander vrouwelijk lichaam. Het brengt een vorm van veiligheid en bedding die ‘anders’ is dan die van onze liefdespartner. Anders. Uniek. Helend. Bekrachtigend. Ontwakend. Ontwapenend. Magisch mooi. Sacred. Het laat je zakken in je eigen lichaam in een diepte die zelden bereikt wordt. Het is mijn wens om dit met vrouwen te delen. Vrouwen bedding te bieden om dieper in zichzelf te zakken. Dit is de kern van het Sacred Bodywork dat ik aanbied. 

SACRED BODYWORK SESSIE

Vanuit aanwezigheid in mijn vrouwelijk lijf, in mijn bekken, in verbinding met jouw lichaam, laat ik de bewegingen ontstaan. Ik werk met heel mijn lijf, vertrekkend vanuit aanraking met mijn handen en lichaamsgewicht. Steeds op een zachte veilige manier. We gaan naar plekken in je lichaam die aarzelen om helemaal te durven ‘zijn’ en te ‘stromen’. Lichaamsdelen die zich afsluiten, die er niet volledig mogen zijn, die gekwetst werden. Stukken in jezelf die vragen naar een veilige bedding, die diep vanbinnen hunkeren naar bestaansrecht, naar ‘doorvoeld worden’.

 

In dit tijdperk worden we als vrouw uitgenodigd weer helemaal in onze kracht te komen. Vanuit verbinding met de Aarde, vanuit aanwezigheid in ons bekken.

Sacred Bodywork met Greet Luypaert

Ready to unlock your

feminine power?

Image by Łukasz Maźnica

'Onze pelgrimstocht ligt niet buiten ons, maar in de tocht naar binnen, in ons lichaam. 

Om ons te herinneren wie we echt zijn, en de Godin in ons te laten ontwaken.'

PRAKTISCH

 

 • Sacred Bodywork maakt steeds deel uit van een individueel traject. Enkel in uitzonderlijke situaties kan het ook los van een traject. Contacteer me indien je dit wenst.

 • Praktijkadres: Scherpenheuvel, na afspraak stuur ik jou het exacte adres.

IS SACRED BODYWORK IETS VOOR JOU?

 • Je voelt je klaar voor ‘the next step’ als mens, in je leven, in de wereld.

 • Je verlangt ernaar meer vanuit je bekken, je buik en intuïtie te leven.

 • Je ervaart de beperkingen van een té cognitieve en mentale manier van leven.

 • Je verlangt ernaar om terug in contact te komen met je lijf.

 • Je wil ervaren en leren hoe je de diepere signalen van je lichaam kan opvangen zodat je dit in kan zetten om in je leven en werk wijzere beslissingen te nemen.

 • Je wil je laten raken in hart en buik en bent niet bang om je op een diepe manier te verbinden met vrouwelijkheid via een ander vrouwenlichaam.

 • Je verlangt ernaar meer in je kracht te staan vanuit je vrouwelijkheid.

 • Je wenst je zielsmissie te manifesteren.

 • Je wil jouwe mentale controle loslaten en je leren overgeven aan ontvankelijkheid.

 • Je bent bereid voluit voor je waarheid te gaan en authentiek in het leven te staan.

VOOR WIE IS DIT (NOG) NIET
 • Je bent niet bereid om aan jezelf te werken.

 • Je durft je niet kwetsbaar op te stellen.

 • Je durft geen lichamelijk contact aan te gaan met een andere vrouw​.

Sand Dunes

Getuigenissen

“Een sessie met Greet is als thuiskomen in een bad van vrouwelijke wijsheid.  Greet geeft ruimte aan wat zich wil ontvouwen. Zonder iets te forceren, vanuit een diep weten en aanvoelen, brengt ze je feilloos naar de essentie. Ze ondersteunt jou om die essentie te omarmen, te verdiepen, te verankeren in je lichaam. Je krijgt alle tijd om contact te maken met jouw eigen diep weten en voelen. Vandaaruit kan je met vernieuwde energie en focus bewegen op je eigen levenspad”  

 

Yannick Lierman - organisatiecoach
 

bottom of page