top of page

Over Greet Luypaert

SENSUELE VROUW

Op mijn 14e, zei ik geregeld: ‘Ik scheer mijn haar kort, verstop mijn borsten en ga naar ‘t leger.’ De eerste 25 jaar van mijn leven wou ik geen vrouw zijn. In mijn jeugd stond ik tussen de mannen aan de toog. Dansen durfde ik niet. Mijn mannelijke kant hielp me om vol ambitie en gedrevenheid in mijn werk te staan. Mijn vrouwelijke kant werd stevig onderdrukt... zonder dat ik daar enig benul van had. Tot ik voelde dat er iets niet klopte. Stap voor stap kwam er meer opening, beetje bij beetje, zakkend in mijn vrouwenlijf. Er volgden jaren van heling, verdieping en verbinding, samen met vrouwen. Een helingstraject dat ik niet zonder Erik had kunnen doen. Zijn bedding was en is een groots geschenk. Ik ben nu dankbaar voor mijn zalig vrouwenlijf! Het is een ongoing levenstraject waar ik heel graag andere vrouwen in meeneem.

DSC_8258.JPG
PARTNER & MOEDER

In dit stuk van mijn leven overheerst dankbaarheid.

Ik ben dankbaar voor Erik, mijn liefdespartner sinds 2011, die toegewijd is aan zijn pad op Aarde, aan zijn missie als man. De innerlijke drive om steeds bij te dragen in de wereld, kleurt ook onze relatie. Met Erik voelde ik heel sterk het potentieel om samen positieve impact te creëren in de wereld. Dat zetten we neer via www.revolutionarylovers.eu. Daar ligt onze passie, ons hart, ons vuur, onze drive om samen iets heel moois en waardevols neer te zetten.

De andere (kleine) man waar mijn hart sneller van gaat slaan is Casper onze zoon, geboren in 2013. Ik ben dankbaar dat we heel bewust bedding mogen bieden voor een kind dat even eigen’wijs’ is als zijn ouders. Een kind dat ons op onze beurt komt tonen wat wel en niet klopt in deze wereld. Dankbaar dat hij me wakker houdt, in stukken waar ik nog blinde vlekken heb.

Greet-Luypaert2.jpg
VROUW VAN DE AARDE

Ook de aarde houdt me wakker en op mijn pad. Reeds als kind droomde ik van een zelfvoorzienend hutje in de natuur. Nadien raakte ik even de weg kwijt. In mijn jaren vol ambitie had ik zelfs 'geen tijd' voor planten in mijn huis. Een tijdelijke blinde periode, die ik mocht bekopen met een stevige burn out … Geen wonder dat ik tegen de muur liep, want in wezen voel ik me een aardevrouw en hou ik zielsveel van kruiden, bloemen, bomen en al wat eetbaar is in de natuur. Ik kom helemaal thuis in de Secoyawouden in California, laad me op in mijn moestuin en vind het zalig zelfgeplukte wilde kruiden te drogen. Ik ervaar de Aarde als een levend wezen, als het grote vrouwelijke moederlichaam waar wij allen mee verbonden zijn. Net als de bomen, verbinders van kosmos en Aarde, wijze wezens om ons aan te laven en onze visie helder te houden.

Greet Luypaert Embodied Leadership
VISIONAIR

In mijn schooltijd was ik een ‘lastige’ leerling, eigenwijs en onbewust zoekende. Ik hield geen blad voor mijn mond. Eerst vechtend tegen de bestaande systemen, daarna zoekend naar wat juist voelde voor mij.  Doorheen verschillende studiekeuzes zocht ik mijn weg in deze wereld. Jarenlang volgde ik workshops en trainingen over de hele wereld. Ik creëerde liever een eigen pad, dan de geplavijde wegen te volgen. Sinds 2002 heb ik m’n eigen onderneming. De zakelijke visie ‘Doe eerst een marktonderzoek, breng dan je product op de markt’ werkte niet voor mij. Ik volgde steeds mijn intuïtie en mijn hart, deelde mijn visies in lezingen, trainingen, een boek en online cursussen. Mensen omschrijven me als visionair, inspirator, vernieuwer en verbinder. Ik open graag deuren en bouw bruggen naar een nieuwe aarde. Met vallen en opstaan, want soms was het nog te vroeg, sprong ik te ver of zag ik het te groot. Uit elke fase heb ik geleerd en ben ik gegroeid.

Greet-Luypaert-leadership-coaching.jpg

Er waren ook dagen waarop ik dacht ‘Kan ik niet gewoon huisvrouw zijn en met mijn handen in de aarde wroeten?’ Nu lukt het me om beiden te combineren. Ik geniet van rustige dagen thuis in ons gezin en in de tuin én zet projecten neer in de wereld. Zoals dit project met vrouwen. Ik zie immers een wereld waar vrouwen in hun kracht staan en vanuit verbondenheid met de aarde leiderschap opnemen. Dàt leiderschap dat de wereld nu nodig heeft, eentje van verbinding en liefde. Het is mijn levensproject om andere vrouwen hierin mee te nemen. Misschien ook jou?

Meer over mijn professionele achtergrond en opleidingen, zie Coaching.

Ready to unlock your

feminine power?

Cheetah

Follow me

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page