top of page
IMG_3157.jpg

Wise Woman woestijnreis

een rite of passage

een overgang naar wijsheid en elderschap

Een innerlijke reis naar alle facetten van het vrouw zijn

 

Tijdens deze magische week maken we samen een innerlijke reis naar alle facetten van het vrouw zijn, specifiek de vrouw in- en na de overgang. Vertragen en echt stilstaan. Stilstaan bij je leven tot toe. De lichamelijke veranderingen. Je sensualiteit. Je levendigheid. Je speelsheid en je wijsheid.

Wat mag je verwachten?

Deelcirkels, zacht lichaamswerk, wandelingen, stilte, ritueel, creatief werk, dans, ...

Ervaren begeleiding 

 

 Greet Luypaert: 'Op mijn 49e levensjaar maakte ik de stap naar de Crone vrouw. Na reeds 20 jaar met mensen te werken, heb ik deze fase als een van de belangrijkste in mijn leven ervaren. Het voelt meer dan een geschenk voor iedere vrouw om deze fase bewust te vieren, gedragen door andere sisters, met momenten van stilte en ritueel. Dit wens ik iedere vrouw toe. Ik liet me zelf in mijn overgangsfase meenemen door Hermine Schoneveld. Heel dankbaar dat wij nu samen deze week in de Sinaï voor vrouwen aanbieden.

hermine schoneveld_edited.jpg

Hermine Schoneveld van Womanwise wijdt haar leven en werk toe aan het mysterie van de vrouw. Deze bijzondere vrouw uit Nederland heeft een diepe connectie met de woestijn, met de Crone fase van de vrouw en de Heilige Seksualiteit.

Data

 

Donderdag 3 april tot donderdag 10 april 2025

Prijs

Retreat: 700 euro + 21% btw

Accommodatiekosten: 995 euro

Vlucht zelf te boeken: Brussel naar Sharm-El-Sheikh

Greet en haar partner Erik Decolvenaer organiseren een jaarlijkse reis voor koppels naar deze prachtige locatie.

Meer info

 

"Nog elke dag denken we met een warm hart terug aan deze unieke ervaring in de woestijn. Niet alleen de overweldigende pracht en energie van het woestijnlandschap heeft ons overdonderd; ook het openlijk en oprecht delen met de andere koppels en de authentieke en meesterlijke begeleiding van Greet & Erik, hebben ons dichter bij onszelf en elkaar gebracht. Een reis om nooit te vergeten!"
Kurt & Sophie

Locatie

Deze retreat gaat door in Sinai woestijn in Egypte. Een prachtig kader om te verdiepen en elkaar helemaal terg te vinden. De woestijnreis gaat door in samenwerking met Desertsoul.

 

Voor meer info & inschrijven zie DesertSoul.  

  • Tijd om de drukte achter je te laten, in je lijf te zakken, tot stilstand te komen en in verbinding te zijn met jezelf, de natuur en je sisters.

  • We gaan samen op pad, in onszelf en in de woestijn. We maken ruimte voor meer belichaming in jezelf om vandaaruit te voelen wat jouw pad is in deze nieuwe levensfase.

  • De stilte en magie van de woestijn nodigt je uit om in diepere lagen te zakken. 

  • Er is tijd om op jezelf te zijn én tijd om met sisters samen te zijn. 

  • Het is een sleutelmoment in je leven, waar je de geschenken van de overgangsfase mag onthullen. 

TRAJECT

Exploring new grounds

Embody into the deep

Transforming into RL

Tweedaagse intensive

bottom of page